Kup Sv. Nikola

team img 1
team img 2

Velik dio članova kluba KPD INA Kostrena, tijekom svojih urona koristi i foto aparate, video kamere te sportske akcijske kamere i voli svoja iskustva dijeliti sa kolegama roniocima i na društvenim mrežam, pa smo tako na inicijativu klupskog kolege Bojana Jurmana, pokrenuli smo takmičenje u podvodnoj fotografiji nazvano Kup Sv. Nikole.


Ovo se takmičenje održava svake godine krajem mjeseca studenog, pa je tako 30.11.2019. održan 2. Kup Sv.Nikole u podvodnoj fotografiji u organizaciji KPD INA Kostrena

team img 1
team img 2

Ove je godine sudjelovalo osam natjecatelja - klupskih kolega, no iako je broj natjecatelja bio skroman, fotografije koje su donjeli pred suce bile su vrlo maštovite, pa je i žiri imao tažak zadatak oko proglašavanja pobjednika. Izbor teme bio je slobodan, jednako kao i izbor opreme za podvodno fotografiranje.


Na kraju, žiri u sastavu Petar Fabijan, Marko Valjan i Marko Matešić 1.mjesto dodijelio je fotografiji Matka Kalajzića iz KPA 3.Maj, 2. mjesto pripalo je fotografiji Fisnika Sahatčiu također iz KPA 3.Maj, dok je 3. mjesto dodijeljeno fotografiji Gorana Studenca iz KPD INA Kostrena. Grand Prix osvojio je Vitomir Turkalj iz KPA Kostrena.